Επίσκεψη Hot Dog 0,70 στο Γαλάτσι

Εικόνα Spyros
Εκτυπώσιμη μορφήSend by email

Hot Dog 0,70 στο Γαλάτσι

Σήμερα επισκέφτηκα το Hot Dog στο Γαλάτσι (Βείκου, 50 νομίζω ο αριθμός).

Έχει ανοίξει εδώ και κάμποσο καιρό.

Πρόκειται για μικρό μαγαζί (take away), δεν έχει τραπέζι μέσα, έχει κάποια τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο για να σταθείς αν θες.

Έχει τις παρακάτω τιμές

Καφές Φραπέ με  € 0,70 

Hot Dog με € 0,70

Κρέπα σοκολάτα € 0,90

Τις τιμές αυτές απλά δεν τις έχω δει πουθενά αλλού (πέρα από ΚΨΜ στο στρατό), και έτσι μπήκα στον πειρασμό να τα δοκιμάσω όλα.

Πριν σας πω πως ήταν τα πράγματα θα σας πω ότι μου έκανε εντύπωση ο κόσμος.

Τα τραπεζάκια απέξω γεμάτα 10-15 άτομα και ουρά 7-8 ατόμων για να παραγγείλεις. Και αυτά την ίδια στιγμή που απέναντι σαντουιτσάδικο «Αυθεντικόν» δεν είχε ούτε έναν ενώ λίγα μέτρα παρακάτω στην κρεπερί Απάλα επίσης δεν υπήρχε κόσμος.

Τώρα σχετικά με τα πράγματα. Ο καφές ήταν μια χαρά, δεν είμαι και πολύ fan  του καφέ αλλά γενικά δεν κατάλαβα διαφορά από καφέ που παίρνεις από αλλού με € 1,50 ευρω ή και παραπάνω. Το hot dog ήταν επίσης μια χαρά, μου άρεσε. Η κρέπα όμως ήταν μισή από την κανονική. Θα προτιμούσα να είχε € 1,50 και να ήταν κανονική κρέπα.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι έμεινα με τον κόσμο που είχε.

Ίσως κάποιοι θα πρέπει να παραδειγματιστούν γιατί δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις € 3,50 και € 4 για μια κρέπα σοκολάτα στο χέρι τη στιγμή που ο κόσμος δουλεύει για € 250 και 300 4ωρο (όσοι έχουν και αυτή τη δουλειά).

Hot Dog 0,70 στο Γαλάτσι

2 comments

Τους χρειάζεται μάθημα, ακόμα έχουν τον καφέ 4 και 5 ευρω κάποιοι. Αλλά αυτοί που τον πληρώνουν φταίνε. Εγώ πλέον εδώ και καιρό έχω σταματήσει τους πολυέξοδους καφέδες και το έχω ρίξει σε βολτιτσες, περπάτημα κάτι απο το δρόμο και περνάω και καλύτερα. Μια στο τόσο έξω σε μέρη που οι τιμές τους δείχνουν ότι σε σέβονται.

και το μπουκαλάκι του νερού το πουλάνε 40 λεπτά αντί 50 λεπτών που το πουλάνε αλλού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Συμπληρώστε αυτό ο πεδίο, προκείμενου να βεβαιωθούμε ότι δεν πρόκειται για κάποια αυτόματη υποβολή διαφημιστικού τύπου, με ένα αριθμό μικρότερο από το 1000 μεγαλύτερο από το 500.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.